10PRO INFOTAULUT

Digitaalinen infotaulu yritysviestintään


Tutustu infotauluihimme tarkemmin alla olevan esitteen kautta:

Kysy lisää tai pyydä tarjousta:

10Pro infotaulu on nykyaikainen viestintäratkaisu, jolla yrityksen erilaiset viestinnän tarpeet voidaan viedä visuaalisempaan ja digitaalisempaan muotoon. 

Infonäyttö kiinnittää kohdehenkilön huomion tutkitusti paljon tehokkaammin kuin tavallinen paperinen materiaali. Liikkuva kuva ja visuaaliset elementit herättävät kiinnostuksen ja saavat ihmisen seuraamaan näytöllä pyörivää esitystä.  

Infotaulun avulla yritys modernisoi sekä oman sisäisen viestinnän ja tiedottamisen, että ulospäin tarkoitetun viestinnän myynninedistämisen ja markkinoinnin muodossa. 

Itse sisältömahdollisuudet ovat todella monipuoliset. Infotauluun voit ladata sisältöinä esimerkiksi erilaisia mediatiedostoja, Office-dokumentteja sekä www-sivuja. Lisäksi näyttöihin on mahdollista integroida yrityksen sisäisiä järjestelmiä kuten yrityksen oma intranet tai kalenteri. Infonäytöt tukevat myös live-lähetyksien striimaamista eri lähteistä.

Infotaulun sisällön päivittäminen ja muokkaaminen on helppoa ja tapahtuu reaaliaikaisesti suoraan selaimen tai mobiilin kautta. Sisältöä voidaan ajastaa esimerkiksi päivittäin tai tuntikohtaisesti jo etukäteen, joten sisällöt näkyvät määritetyillä näytöillä haluttuun ajankohtaan täysin automaattisesti. Sisältöjä on mahdollista hallita yksitellen tai erikseen, vaikka koko organisaatiotasolla. Näin ollen yrityksen infotaulun sisältö voi koostua organisaation, alueellisen tason ja lopulta vielä yksittäisen toimipisteen tuottamasta sisällöstä.

Työmaan infotauluja on käytössä tällä hetkellä useissa erilaisissa rakennusalan ja teollisuuden yrityksissä. Esimerkiksi Lujatalo, Lujabetoni ja Rakennusliike Lapti ovat menestyksellisesti ottaneet käyttöönsä työmaatauluja parantamaan työmaidensa, tehtaittensa ja toimistojensa tiedonkulkua ja ajankohtaisten asioiden viestintää. 

10Pro Infotauluja käyttävät jo esimerkiksi: