TYÖMAAN KULUNVALVONTA

Sähköisen kulunvalvonnan hyödyt:

  • Reaaliaikainen ja aina ajantasainen tieto työmaan henkilöstöstä
  • Kulkulupien määrittäminen parantaa työmaan turvallisuutta
  • Perehdyttäminen osaksi kulunvalvontaprosessia
  • Automaattinen verottajailmoittaminen rekisterin pohjalta
  • Nojaa teollisuuden standardeihin ja vaatimuksiin
10Pron avulla toteutat työmaan kulunvalvonnan ja läsnäoloseurannan älykkäästi ja turvallisesti. Kulunvalvonnan avulla  työntekijät rekisteröidään työmaalle ja työmaan päivittäistä liikettä ja työmaalla olevaa henkilöstöä voidaan seurata reaaliaikaisesti. 


Sähköinen kulunvalvonta parantaa työmaan turvallisuutta. Jokaiselle työntekijälle voidaan määrittää kulkuluvat vain tarvittaviin paikkoihin, jolloin estetään vaaratilanteita ja varmistetaan asiaton liikkuminen työmaalla.

Tunnistaminen ja rekisteröinti on helppoa ja nopeaa, sillä palvelu käyttää leimaamiseen työmaahenkilöstön sähköistä henkilötunnistetta Valttikorttia. Valttikortilta palvelu hakee työntekijän tiedot ja siirtää ne suoraan yrityksen omaan rekisteriin.

Kulunvalvontajärjestelmä tunnistaa ensimmäistä kertaa työmaalle saapuvan työntekijän ja pystyy siten ohjaamaan hänet vaadittuun perehdytykseen. Järjestelmä tuo työntekijän henkilötiedot ja esimerkiksi voimassaolevat luvat suoraan työnjohdon saataville. Samalla työntekijälle voidaan määrittää kulkuluvat ja käydä läpi perehdytysmateriaali. Palvelu mahdollistaakin urakoitsijoille täysin sähköisen perehdyttämisen, mikä nopeuttaa työntekijän työn aloittamista ja vähentää työnjohdolta siihen kuluvaa työaikaa.

10Pron avulla onnistuu myös rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukainen verottajailmoittaminen. Palvelu kerää työmaan rekisteröimät henkilötiedot ja lähettää sitten työmaan kuukausittaiset työntekijätiedot automaattisesti suoraan Verohallinnolle.

Palvelussa on valmiit integraatiot jo esimerkiksi InOpticsin ja InfoBrick:n laitteille.